Baby fotoshoot

Eigen herinneringen

Ik kom bij jullie om foto’s te maken die jullie later herinneren aan deze eerste weken. Om die reden neem ik geen eigen props of spullen mee. Ik ben geen mandjes fotograaf en zet jullie baby zo min mogelijk in ingewikkelde poses. Jullie moeten jezelf herkennen in de foto’s met jullie eigen kleertjes en speeltjes. Ik gebruik alleen spulletjes die een speciale waarde voor jullie hebben zoals een deken die jullie kado hebben gekregen of de eerste schoentjes die jullie hebben gekocht.

Duur fotoshoot

De lengte van de fotoshoot hangt helemaal af van het kindje. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1,5 uur maar ik reserveer altijd meer tijd om jullie ruimte te geven voor een extra voeding of troostmomentje.

Laatste fotoshoots

Prijzen

Een fotoshoot is los te boeken of in combinatie met een zwangershoot. Het is ook mogelijk om een album te bestellen met jullie favoriete foto's. Leuk om gelijk aan alle kraamvisite te laten zien.

Meer informatie

Zwanger fotoshoot

Vind je het leuk om ook je zwangerschap vast te leggen in een shoot? Een fotoshoot van jullie samen, de laatste keer dat jullie met z'n tweeën zijn! Je krijgt korting wanneer je een zwangershoot samen met een babyshoot boekt.

Meer informatie over een zwangershoot

Hoe ziet een fotoshoot eruit?

Benieuwd hoe mijn werkdag vol poepluiers, huilende maar vooral ook lachende baby's eruit ziet? Alles komt voorbij, baby's die de hele shoot slapen of baby's die juist alleen maar wakker zijn... Het maakt allemaal niet uit, want er komt altijd wel een mooie reportage uit.

 
Foto: Saffloer Mohaupt