Amsterdam Light Festival

Even een heel ander blogje dan normaal! Gisteravond ben ik met mijn vader naar het Amsterdam Light Festival geweest. Wat eigenlijk inhoud dat heel Amsterdam rond loopt met fotografen met statieven. Een routekaart heb je eigenlijk niet nodig want je loopt gewoon achter de statieven mensen aan. Maar we namen ons eigen pad en maakte deze foto’s. De foto’s van mijn vader vind je hier. Fijne woensdag!

 

Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light FestivalLianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival Lianne Blomsma Fotografie - Amsterdam Light Festival

Leave a Reply